Engin Altan Duzyatan oduševljen pričom njegove potencijalno nove serije

Poznati glumac Engin Altan Duzyatan napustio je glumačku ekipu serije Barbaroslar, koja je emitovana prošle sezone, ali nije mogla da postigne očekivani uspeh. Glumcu je dato mnogo ponuda za novu sezonu.

Engin Altan Duzyatan oduševljen pričom njegove potencijalno nove serije

Foto Credits: Haberler

Ocenjujući ove projekte, u štampi se takođe odrazilo da je glumac bio u razgovorima za TV seriju Cop Adam / Krupije. Glumac, koji je dobio ponudu iz nove serije Krupije, koja je planirana za emitovanje na ekranima televizije Star, saopštio je da za sada nema jasnog dogovora. Glumcu, koji je progovorio ne navodeći naziv projekta i izjavio da su u dobroj fazi pregovora, svidela se priča o ovoj seriji koju potpisuje OGM Pictures.

Dok su fanovi željno iščekivali kako će se pregovori završiti, u štampi se odrazila i vest da se ime Elcin Sangu pominje kao glavna ženska uloga za projekat pod imenom Cop Adam. Obožavaoci, koji su smatrali da bi partnerstvo Engina Altana Duzyatana i Elcin Sangu moglo da bude veoma dobro, počeli su sa nestrpljenjem da iščekuju vesti iz ovog projekta. Nastavljaju se sastanci i pripreme za ovu novu TV seriju, gde producent Onur Guvenatam i njegov tim pedantno rade. Već sada možemo da kažemo da ako se sklope dogovori sa Enginom Altanom Duzyatanom i Elcin Sangu, serija će biti još više na dnevnom redu i društveni mediji će pričati o projektu Cop Adam / Krupije.

Engin Altan Duzyatan, koji kaže da je u uzbudljivom procesu, mogao bi da se vrati na televizijski ekran bez duže pauze posle projekta Barbaroslar, što će biti razvoj koji će iznenaditi njegove fanove. Pokazuje se da je jedan od glavnih razloga zašto glumac želi da se vrati na TV ekrane bez odmora priča nove serije. Ona će  pratiti opsednutog bogataša koji će uroniti gledaoce u svet koji nikada ranije nisu sreli.

View this post on Instagram

A post shared by Elçin Sangu (@elcinsangu)

NOVO - Gledaoci serije Baba / Otac zbunjeni i pomalo razočarani

By: TV Exposed