Važan test za seriju Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo

Prva epizoda turske serije Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo, koja je počela da se emituje u četvrtak uveče, sastala se sa publikom prošle nedelje.

Važan test za seriju Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo

Foto Credits: Haberler

S obzirom na postove obožavatelja Ebru Sahin iz celog sveta, došlo je do izražaja ideja da će serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo imati veoma dobar debi. Ipak, gledanost prve epizode ​​bila je niža od očekivane, a čak su i zvaničnici televizije Star ostali zapanjeni, odnosno negativno iznenadjeni ovakvom situacijom.

Bilo je neverovatno da se duo Birkan Sokullu i Ebru Sahin sreo u pomalo naučno-fantastičnoj priči. Međutim, iako je ova situacija privlačenja pažnje rasprostranjena na društvenim mrežama, nije naišla na odziv u rejtingu. Očekuje se da će sa drugom epizodom serije dostići prosečnu gledanost.

Drugim rečima, računa se da nakon prve epizode mogu doći mnogo bolje stope. Naravno, ovo je veliki test za rejting, a da li će tako biti ostaje da vidimo.

Dakle, takmičenje u četvrtak je prilično teško. U tako izazovnom okruženju, za projekat Yuz Yillik Mucize sa Star TV-a nije tako lako postići veoma dobre rezultate.

Velika važnost epizode 2

U četvrtak, 30. marta, biće dat veoma težak ispit u ime Ebru Sahin i Birkana Sokullua. Činjenica da serija nije dobro debitovala čini da su mnoge oči uprte već u drugu epizodu, u pogledu gledanosti.

Poruka korisnika na društvenim mrežama takođe je otkrila koliko je serija važna:

„Yuz Yillik Mucize već zadovoljava potrebe za normativnim, nacionalnim i društvenim pričama u turskim TV serijama. Serija puna nadrealnih istorijskih i nacionalnih vrednosti. Životna priča bezvremenskog heroja nacionalne borbe.”.

Da li će se rejting turske serije Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo popraviti, saznaćemo već sutra uveče kada je na programu nova epizoda.

NOVO - Ozge Torer o liku Bale Hatun i seriji Kurulus Osman

By: TV Exposed