Kako se Birce Akalay oslobodila viška kilograma?

Prelepa turska glumica Birce Akalay je na snimanju za drugu sezonu Netflixove serije Kus Ucusu / Let ptica, u kojoj je glumila i u prvoj sezoni.

Kako se Birce Akalay oslobodila viška kilograma?

Foto Credits: NTV

Popularna glumica, koja se nakon kratkog odmora u letnjim mesecima vratila svom užurbanom radnom ritmu, među glumcima je koji se često pominju ne samo zbog glume već i po lepoti. Glumicu, koja takođe aktivno koristi društvene mreže, njeni fanovi sa interesovanjem prate zbog njenog poslovanja i svakodnevnog života. Birce Akalay je podelila svoju tajnu gubitka težine sa svojim fanovima na svojoj najnovijoj fotografiji na Instagramu, tačnije na Instagram storiju.

Birce Akalay, koja je objavila sliku soka od povrća koji je pila, rekla je: „Ovom prijatelju dugujem težinu koju sam izgubila za 4 nedelje i moje osećanje koje je izuzetno zdravo.”. Akalay, koja je delila glavne uloge sa Ibrahimom Celikkolom i Miray Daner u seriji Kus Ucusu, proslavila se već u prvoj sezoni uspešnim nastupom u seriji. Veliku pažnju privukao je poslednji snimak glumice, koja je sa seta serije podelila i sliku svog partnera Ibrahima Celikkola.

Spekulisalo se da je dvojac, koji je dao život likovima Kenana i Lalea, snimao nove scene o periodu kada su bili zaljubljeni. Prva sezona serije Kus Ucusu gledana je sa velikim interesovanjem ne samo u Turskoj već i u mnogim zemljama u kojima se emitovala na digitalnoj platformi Netflix. Sa nestrpljenjem se iščekuje i druga sezona ove turske serije, čija je prva sezona nedeljama ostala na listama Top 10.

View this post on Instagram

A post shared by BirceAkalay (@birceakalay)

NOVO - Rojda Demirer je poboljšala seriju O Kiz / Ta devojka!

By: TV Exposed