Odložena premijera filma "Džon Vik 4"

Premijera četvrtog dela hit filma “Džon Vik”, odložena je za 2022. godinu. Ono što je zanimljivo je to što su premijere filmova “Matriks 4” i filma “Džon Vik 4” bile zakazane u isti dan – 21. maja 2021. To ne bi bilo čudno, da u oba filma glavnu ulogu ne igra isti glumac, Kijanu Rivs. ...

Odložena premijera filma "Džon Vik 4"

Premijera četvrtog dela hit filma "Džon Vik", odložena je za 2022. godinu.

Ono što je zanimljivo je to što su premijere filmova "Matriks 4" i filma "Džon Vik 4" bile zakazane u isti dan - 21. maja 2021. To ne bi bilo čudno, da u oba filma glavnu ulogu ne igra isti glumac, Kijanu Rivs.

Verovatno je upravo Kijano jedini kog je obradovala informacija da je prvo prikazivanje filma "Džon Vik 4" pomereno za 2022. godine. Ovako neće morati da se "klonira" i smisli kako da se pojavi na dva različita mesta u isto vreme.

Razlog zbog kog je odložena premijera filma je pandemija koronavirusa. Snimanje je prekinuto, kao i na filmu "Matriks 4". Za razliku od "Džona Vik 4" nije poznato kada će biti premijera najnovijeg dela filma "Matriks".

Brojni filmovi morali su da odlože premijere ili prekinu snimanja u protekla dva meseca. Tako da gledaoci širom sveta sa nestrpljenjem očekuju drugi deo filma "Top gun", ali i nastavak filma "Crni panter".

By: TV Exposed