Rojda Demirer je poboljšala seriju O Kiz / Ta devojka!

Turska glumica Rojda Demirer, koja tumači lik Mujgan u TV seriji O Kiz / Ta devojka, koja se emitovala i emituje na Kanalu D u sredu uveče, pojačala je snagu priče.

Rojda Demirer je poboljšala seriju O Kiz / Ta devojka!

Foto Credits: IMDB

Pokazalo se da su glumci koji se kasnije pridruže seriji ponekad veoma efektni. Možemo reći da je jedno od ovih imena Rojda Demirer. Odražavajući svoja iskustva u liku Melek, koja je u novembru učestvovala u TV seriji O Kiz i koja je takođe uticala na publiku, glumica je odigrala važnu ulogu u kretanju priče. Važan je uspeh što O Kiz / Ta devojka nastavlja da dobija natprosečne ocene, posebno u total kategoriji rejtinga. Jer, dok mnoge TV serije doživljavaju pad gledanosti zbog efekta viška konkurentskih projekata, TV serija O Kiz uspeva da zadrži sopstvenu publiku na stabilan način.

Lik Kadira, kojeg igra Erkan Petekkaya sa veoma uspešnom glumom postao je draž ove turske serije. Pored toga, Sezin Akbasogullari u liku Sitare je takođe impresionirala publiku. Iako su Dilin Doger i Cengiz Orhonlu mlada imena i zauzimaju jaku poziciju u priči, uspeli su da prevaziđu poteškoće. Sada se Rojda Demirer pridružila ovom uspešnom timu i to je imalo “doping” efekat za seriju.

Dvanaesta epizoda serije emitovana je u sredu i donela je mnoga uzbuđenja! U ovoj epizodi doživljeno je i zbližavanje Zeynep i Doruka, koje mnogi gledaoci priželjkuju. Ono što se desilo medju njima smatra se početkom nove veze. U epizodi u kojoj su se stvari zabrljale u priči, publika je bila zaključana uz TV ekrane i rezultati rejtinga su ponovo bili iznad proseka u total kategoriji.

NOVO - Alp Navruz dobija sve više pohvala za ulogu u seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce

By: TV Exposed