Buse Meral proživljava lepe stvari u privatnom i poslovnom životu!

Buse Meral, koja je u glavnoj ulozi ATV serije Vermem Seni Ellere, napravila je važan korak u svojoj karijeri likom Zelis.

Buse Meral proživljava lepe stvari u privatnom i poslovnom životu!

Foto Credits: IMDB

Pored toga što je dobar TV serijski par sa Emreom Beyom, treba reći da nova serija nudi važne mogućnosti za Buse Meral da pokaže svoje glumačko umeće.

Zabavna atmosfera vladala je i na snimanju TV serije Vermem Seni Ellere, gde su se otkrivale lepote Crnog mora. Simpatične poze i visoka energija glavnog para Buse Meral i Emre Bey na društvenim mrežama takođe impresioniraju publiku.

Buse Meral je pre neki dan sa prijateljima na snimanju ove turske serije proslavila 24. rođendan.

Dok glumica preuzima važnu odgovornost preuzimajući vodeću ulogu u svojoj karijeri, ona je u procesu u kome u njenom poslovnom životu sve ide dobro.

Romantična poruka njenog voljenog

Meral, koja nastavlja da romansu sa Idrisom Nebijem Taskanom, koji je igrao ulogu u TV seriji Al Sancak, takođe ima srećne dane u privatnom životu. Pažnji nije izbegao ni Idris Nebi Taskan, koji je na društvenim mrežama romantično proslavio rođendan Buse Meral. Mladi glumac je u objavi napisao:

Srećan rođendan, draga moja. Drago mi je što si sa mnom… Volim te“, pokazujući još jednom ljubav prema Buse Meral.

Ne bi bilo pogrešno reći da je 2023. već sada veoma uspešna i lepa godina za Buse Meral, koja nije prošla nezapaženo svojim uspešnim nastupom u TV seriji Vermem Seni Ellere.

NOVO - Tamer Karadagli i serija Serhat privlače sve više interesovanja

By: TV Exposed