Alp Navruz dobija sve više pohvala za ulogu u seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce

Alp Navruz, kojeg smo do sada gledali u uspešnim projektima, osvojio je srca miliona gledalaca likom Halila Tekina, koji tumači u  novoj TV seriji TRT1 Yurek Cikmazi / Slomljeno srce.

Alp Navruz dobija sve više pohvala za ulogu u seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce

Foto Credits: RiriNano

Za Alpa Navruza, koji je u glavnoj ulozi sa Irem Helvacioglu, očekuje se da će Yurek Cikmazi / Slomljeno srce imati veliki uticaj na njegov glumački put. Za Alpa, koji uvek dobro igra u svojim dramskim predstavama, po snažnim akcentima u scenama može se shvatiti da se ozbiljno pripremao za lik Halila kojeg tumači u novoj seriji.

Glumac je neko ko svoje uloge uvek shvata ozbiljno i dobija raznoraznu podršku pre odlaska na set da bi razumeo duh tog lika i da ga na najbolji način odrazi na ekranu. Obožavaoci dobro znaju koliko je Alp Navruz profesionalan u odabiru projekta i njegovoj realizaciji. Još jednom se videlo da Navruz uspeva da bude ta osoba, odražavajući duh lika stavljajući svoje talente iznad svojih sposobnosti.

Ovaj uspeh Alpa Navruza, koga gledamo kao Halila Tekina na TV ekranima, dobija pohvale i od njegovih fanova na društvenim mrežama u sve većem broju. Brojni fanovi su skrenuli pažnju sledećim komentarom: „Alpova gluma, njegova empatija sa Halilom i napor da uspostavi fizičku sličnost dovode njegovu glumu na najviši nivo.”.

Kako se vama čini Alp Navruz u novoj ulozi? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

NOVO - Evo šta je postidelo Demet Ozdemir!

By: TV Exposed