Evo šta je postidelo Demet Ozdemir!

O turskoj glumici Demet Ozdemir se i dalje dosta priča i piše. Kako i ne bi kada glumica dokazuje svoj kvalitet iz projekta u projekat.

Evo šta je postidelo Demet Ozdemir!

Foto Credits: IMDB

Demet Ozdemir je prvi put veliku pažnju na sebe skrenula ulogom u seriji Erkenci Kus | Ptica ranoranilica. Kvalitet je potvrdila i u TV seriji Dogdugun ev Kaderindir. Glumica je potom svoju popularnost van granica Turske uvećala Netflixovim filmom Ask Taktikleri | Ljubavna taktika. Demet je nedavno briljirala u seriji Dunyayla Benim Aramda | Izmedju sveta i mene, koja je emitovana na digitalnoj platformi Disney Plus.

Ozdemir koja je od strane pripadnika medija primećena u Nisantasi području, gde se nalazi kancelarija njenog menadžera je dala kratak intervju novinarima. Glumica je u razgovoru sa prisutnim novinarima priznala da je pomalo postidjena uspehom njene nove serije Dunyayla Benim Aramda, naravno, najpozitivnije moguće.

Demet Ozdemir je potom rekla da se trudi da uvek ostane pozitivna, kao i da se drži podalje od negativnosti. Trenutno je veoma srećna svojim životom i sve je u najboljem mogućem redu. Ono što njene fanove zanima jeste njen novi projekat. Ukoliko ne bude nekih ogromnih iznenadjenja, Demet će tumačiti glavnu ulogu u novoj TV seriji Benim Adim Farah | Zovem se Farah, koja će biti emitovana na Fox TV-u.

NOVO - Kerem Bursin je izuzetno ljut zbog najnovijih dešavanja!

By: TV Exposed