Industrija turskih TV serija u kampanji pomoći žrtvama zemljotresa!

Nažalost svi smo svedoci stravičnih dogadjanja i dobijamo strašne vesti o posledicama razornih zemljotresa koji su pogodili Tursku. Prema novim informacijama, najmanje 4.500 osoba je preminulo a više od 26.720 povređeno u ovim strašnim događajima.

Industrija turskih TV serija u kampanji pomoći žrtvama zemljotresa!

Foto Credits: IMDB

Teško je izveštavati o serijama i dešavanjima kada Turska pati. Mnoge zemlje širom sveta su se solidarisale sa ovom zemljom i šalju pomoć.

Pomoć stiže i od industrije turskih TV serija. Svi producenti i producentske kompanije sakupljaju novčana sredstva a svoje tehničke uredjaje i vozila su stavila na raspologanju ugroženima u zoni potresa. Mnoga kombi vozila, generatori i slična oprema su već pristigli u južne regije Turske koje su pogodjene razornim zemljotresima.

Spremna pomoć

Predsednik Sindikata televizijskih i filmskih producenata gospodin Timur Savci je na stalnoj vezi i kontaktu sa Haluk Leventom, predsednikom AFAD-a i AHABAP-a i jasno je istakao da želi da pomogne na svaki mogući način.

Između ostalog Timur je rekao da će organizovati financijsku pomoć, rad na generatorima koje su poslali, pomoć u hrani i svemu ostalom u skladu sa potrebama i informacijama koje mu dolaze od strane AFAD-a i AHBAP-a.

Podsećamo, zbog Nacionalne žalosti koja je proglašena u trajanju od sedam dana neće biti novih epizoda turskih TV serija i emitovanja bilo kojih drugih zabavnih sadržaja. Svi producenti su napustili svoje setove i prema informacijama iz Turske, tri dana neće dolaziti na iste.

NOVO - Serija Dokuz Oguz položila drugi test

By: TV Exposed