Serija Dokuz Oguz položila drugi test

Iza je i druga epizoda serije Dokuz Oguz, koja je počela da se subotom uveče na televiziji Fox sastaje sa publikom.

Serija Dokuz Oguz položila drugi test

Foto Credits: IMDB

Serija, koja je sa svojom prvom epizodom prethodne nedelje imala nisku gledanost, razočarala je one kojima se priča dopala, gledanošću ispod proseka u svim grupama publike. Međutim, stvari su se iznenada promenile u drugoj epizodi i došlo je do naglog povećanja gledanosti uz doprinos velike publike koja je bila pogođena akcionim trenucima serije Dokuz Oguz.

Možemo reći da je serija Dokuz Oguz izazvala veliku pažnju, sa gledanošću iznad proseka u kategorija total i ABC1, i ozbiljnim skokom u AB grupi. Sada su sve oči uprte u 3. epizodu, koja će biti emitovana u subotu, 18. februara. Podsećamo da zbog sedmodnevne žalosti u Turskoj ove sedmice neće biti novih epizoda.

Pošto su TV serije Gonul Dagi i Kardeslerim bile toliko uticajne, televizijski kanali su izbegavali da postavljaju nove serije subotom uveče. Međutim, serija Dokuz Oguz je za sada izmamila osmeh na lice ljudima sa Fox TV-a, a povećanje gledanosti postalo je moguće doživeti u narednim epizodama.

Epizoda 3 donosi prve ozbiljne prognoze

Ocene treće epizode ​​serije Dokuz Oguz, u kojoj glavne uloge igraju Kubilay Aka i Yasemin Allen, takođe će otkriti koliko se priča dopada onima koji su pogledali prve dve epizode. Da bi se serija uzdigla, priča treba da bude zasnovana na pravim osnovama, a akcione scene moraju biti efikasne kao i emocionalni intenzitet.

Uz dovoljno drame da se prikaže, dobri rezultati će biti mogući za ovu seriju vojne tematike. Na snimcima iza kulisa sa seta serije možemo videti da je ekipa scene izvodila u teškim uslovima i uz veliki napor. Da li će se to isplatiti – ostaje da vidimo…

NOVO - Burcu Ozberk u dramskoj TV seriji u moćnom ženskom liku!

By: TV Exposed