Burcu Ozberk u dramskoj TV seriji u moćnom ženskom liku!

Burcu Ozberk se ističe kao prva glumica koja pada na pamet kada producenti prave romantične komedije.

Burcu Ozberk u dramskoj TV seriji u moćnom ženskom liku!

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja je postigla veoma uspešne rezultate u TV serijama Afili Ask i Ask Mantik Intikam, bila je veoma uspešna i u filmskoj seriji Bayram Sekeri, u kojoj je snimljeno 5 verzija. Glumica, koja se sprema da učestvuje u projektu Kanala D pod nazivom Kralice / Kraljica, koji je sada istaknut kao dramska serija, uskoro će početi da radi na setu sa svojim partnerom Gokhanom Alkanom.

Glumicu u potpuno drugačijem liku gledaćemo u seriji Kralice, u kojoj su u glumačkoj postavi i Gonca Vuslateri i Ozgun Karaman. Glumica će igrati snažan ženski lik u seriji, gde je veoma impresionirana njenom pričom. Očigledno je da će nova serija mnogo dodati Burcu Ozberk kao ženi koja organizuje svoju porodicu, pokazuje posvećenost i pouzdana je.

Nakon svojih romantičnih komedija, glumica kao da je ovoga puta iznenadila sve svojim likom žene kojoj je veliki događaj uništio veru i koja ponovo gradi sebe i svoj život nakon odgovornosti prema ocu.

Adaptacija serije Queen Sugar

Iako priča o seriji Kralice / Kraljica, koja je adaptirana iz američke TV serije Queen Sugar, nije u potpunosti objašnjena, u originalnoj priči, tri brata i sestre koji žive različitim životima ponovo su ujedinjeni nakon očeve smrti. Zajedno sa porodičnim poslom sadnje njive šećerne trske, biće bačeni u veliku borbu i novi život. Očekuje se da će i serijal Kralice izaći pred publiku po scenariju sličnom originalnoj priči.

U ovoj novoj priči, Burcu Ozberk će predstavljati žensku moć kao ženski lik koji okuplja svoju porodicu i daje im snagu.

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Özberk (@burcuozberk)

NOVO - Priča u seriji O Kiz / Ta devojka se polako privodi kraju

By: TV Exposed