Melisa Asli Pamuk i Mustafa Mert Koc - veza postaje sve ozbiljnija!

Turska glumica Melisa Asli Pamuk je u poslednje vreme često u centru pažnje medija. Glumica ima novu seriju ali i novu ljubav, tačnije novog momka.

Melisa Asli Pamuk i Mustafa Mert Koc - veza postaje sve ozbiljnija!

Foto Credits: Haberyorum

 Melisa Asli Pamuk će tumačiti jednu od glavnih uloga u novoj seriji kompanije O3 Medya. U pitanju je serija Cennetin Koyu | Nebeska tama. Radnja u ovoj novoj turskoj seriji će pratiti živote tri sestre. Gledaćemo životne priče Hume, Sabe i Neve. Melisa će glumiti lik najmlađe sestre koja se zove Neva. Reč je o projektu koji u startu mnogo obećava. Da li će ta očekivanja ispuniti videćemo kada serija počne.

Stigle su i vesti iz Melisinog privatnog života. Prema pisanju turskih medija glumica i njen novi dečko, Mustafa Mert Koc su po prvi put viđeni zajedno u javnosti. Par se nalazi zajedno na odmoru u Kurucesmeu. Tamo su im prišli i pripadnici medija i razgovarali sa njima. Melisa i Mustafa su rekli da se njihova veza razvija dobro. Sve je u najboljem mogućem redu i zaista uživaju u svakom zajedničkom trenutku. Stiče se utisak da je njihova veza sve ozbiljnija.

NOVO - Feyza Aktan i Ozcan Deniz – nova tužba!

 By: Milt-TV Exposed