Fotografija Kivanca Tatlituga i Beren Saat već privlači pažnju na njihov novi projekat

Posle nezaboravne serije Kanala D Ask-i Memnu / Zabranjena ljubav, koja je čak i svojim ponavljanjima obarala rekorde, susret Beren Saat i Kivanca Tatlituga u projektu ponovo je gotovo uzbudio turske i strane fanove njih dvoje!

Fotografija Kivanca Tatlituga i Beren Saat već privlači pažnju na njihov novi projekat

Foto Credits: Internet Haber

Behlul i Bihter, dva nezaboravna lika u TV seriji koja je na ekranima stigla emitovana između 2008. i 2010. godine, ovih dana su zasukala rukave za film. Dugi niz godina fanovi insistiraju na društvenim mrežama da žele ponovo da vide duo zajedno i na sve načine pokušavaju da svoje želje prenesu producentima. Konačno se ovaj glas čuo i oni će se zajedno pojaviti pred kamerama u filmu.

Nedavno se govorilo da je počeo rad na filmu koji će se snimati za Netfilx digitalnu platformu. U međuvremenu, fanovi su takođe bili željni da ponovo vide dvoje glumaca zajedno na setu. Fotografija koju je paparaco snimio na obali Šile sa seta, gde nije procureo nijedan kvalitetniji snimak, dočekana je sa oduševljenjem na društvenim mrežama! Priča o filmu u kojem glume Beren Saat i Kivanc Tatlitug bila je stvar radoznalosti. Posle 12 godina, videti ovo dvoje sjajnih glumaca u istom kadru, doduše izdaleka, za mnoge obožavaoce je ostvarenje sna! Iz tog razloga, o fotografiji, koja nije bila baš jasna, pričalo se i delilo na društvenim mrežama. Na fotografiji koja se brzo proširila društvenim mrežama vide se Beren i Kivanc pre snimanja.

Iako se neki obožavaoci dvojca još uvek sećaju serije Ask-i Memnu uz komentare poput „Izgleda da se nezavršena ljubav nastavlja, „Nadam se da će Behlul i Bihter pronaći ljubav“, u filmu ćemo prema najavama gledati drugačiju priču. Ostaje da u narednom periodu saznamo i detalje o ovom novom projektu.

NOVO - Mert Yazicioglu vaga ponude

By: TV Exposed