Serija Yargi / Presuda osvaja sve više zemalja!

Uspeh TV serije Kanala D, Yargi / Presuda, koju potpisuje Ay Yapim, koja se sa divljenjem gleda već dve sezone, prevazišao je granice matične zemlje.

Serija Yargi / Presuda osvaja sve više zemalja!

Foto Credits: IMDB

Serija Yargi / Presuda, koja je dospela na vrh svetskih top lista na HBO Max, takođe dobija pohvale od strane publike u inostranstvu.

Projekat Yargi koji se radi u produkciji Ay Yapim, koji je već dve sezone držao publiku na platnu u matičnoj zemlji Turskoj, a gde se majstorsko pero Seme Ergenekon susreće sa rediteljem Alijem Bilginom, zauzima mesto na vrhu najgledanijih lista u mnoge zemlje sveta.

Prvo mesto u Brazilu, drugo u Argentini

Serija Presuda, koja je sa divljenjem gledana na listama koje je objavio HBO Max, zauzela je prvo mesto u Brazilu i postala druga najgledanija serija u Latinskoj Americi, tačnije Argentini i Čileu. Na 5. mestu je u Kolumbiji i Meksiku, a serija Yargi / Presuda dobija čestitke od strane publike.

Imena u glumačkoj ekipi serije u kojoj u glavnim ulogama glume Kaan Urgancioglu i Pinar Deniz su sledeća: Huseyin Avni Danyal, Ugur Polat, Cezmi Baskin, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Ugur Aslan, Arda Anarat.

Uloge su imali i imaju Sukran Ovali, Muttalip Mujdeci, Dogan Yildiz, Merih Ermakastar, Emir Curda Ozden, Emir Cirdaginar Izden , Nilgun Turksever, Onur Ozaydin, Beren Nur Karadis, Zeynep Atilgan i Merve Ates.

NOVO - Sada je Afra Saracoglu na meti kritika!

By: TV Exposed