Akin Akinozu na naslovnici Hola! magazina

Turski glumac Akin Akinozu našao se na naslovnici magazina Hola!. Glumac je tom prilikom dao i intervju predstavljajući publici seriju Hercai u kojoj je tumačio glavnu ulogu a čije emitovanje kreće u mnogim zemljama širom sveta.

Akin Akinozu na naslovnici Hola! magazina

Foto Credits: Haber Global

Dva najveća američka TV kanala namenjena gledaocima na španskom govornom području jesu Univision TV i Telemundo. Popularnost turskih serija na tom govornom području je sve veća. Univision TV kanal je proletos počeo emitovanje turske serije Sefirin Kizi. Kanal Telemundo uzvraća udarac i 22. juna počinje emitovanje serije Hercai sa Akinom Akinozuom i Ebru Sahin u glavnim ulogama.

Prateći korake konkurenata, koji su aktivno radili na reklamiranju serije Sefirin Kizi i ugovorili intervju za glumicu Neslihan Atagul u prestižnom magazinu Hola! isto to je uradio i TV kanal Telemundo. Oni su dogovorili intervju Akina Akinozua za isti magazin.

Uz to, Akin je postao prvi turski glumac koji se našao na naslovnoj strani magazina na španskom jeziku koji se izdaje u SAD. Prva glumica bila je upravo Neslihan Atagul.

NOVO - Aras Bulut Iynemli na meti tračeva

By: Milt-TV Exposed