Sila Turkoglu u novoj seriji!

Turska glumica Sila Turkoglu pojaviće se u novoj televizijskoj seriji. Prenosimo o kom projektu je reč.

Sila Turkoglu u novoj seriji!

Foto Credits: DiziCentral

Sila Turkoglu je uz dosta bure napustila TV seriju Emanet. Situacija se nekako smirila a stigle su nove vesti o njoj a vezane za njenu karijeru. Tačnije o njenoj novoj seriji. Turkoglu će tumačiti glavnu ulogu u novoj seriji Gold Filma pod nazivom Kizilcik Serbet | Šerbet od brusnica.

Ova serija će biti prikazana u novoj sezoni koja nas očekuje od septembra na kanalu Show TV. Producent na projektu je Faruk Turgut a scenario pišu Melis Civelek i Zeynep Gur, koji su prethodno radili na seriji Yasak Elma.

Radnja nove serije u kojoj će Sila Turkoglu preuzeti glavnu ulogu će doneti priču o dve porodice izmedju kojih će izbiti veliki skandal, ali će porodice morati da se pomire nakon što im deca otpočnu ljubavnu vezu. Ostaje da vidimo ko će biti Silin partner u ovoj novoj TV seriji. To kao i kompletan glumački kadar serije će biti poznati veoma brzo.

O Sili Turkoglu se dosta pisalo zbog skandala koji su se desili na setu njene prošle serije. Sada će nadamo se do izražaja doći njen veliki glumački talenat, koji je zaista velik.

NOVO - Otkriven datum premijere novog projekta Kivanca Tatlituga

By: TV Exposed