Aytac Sasmaz i Sifanur Gul pohvalno jedno o drugom

Iako je serijal Altin Kafes | Zlatni kavez, koji je publiku počeo da sreće nedeljom uveče na ATV-u, nov projekat, kao hendikep ističe činjenica da nije bila baš dobra gledanost.

Aytac Sasmaz i Sifanur Gul pohvalno jedno o drugom

Foto Credits: Al Bawaba

Iako je dvojac Aytac Sasmaz i Sifanur Gul dobio veliku podršku fanova na društvenim mrežama, potrebno je videti i činjenicu da publika nije pokazala dovoljno interesovanja za novu priču na ATV-u sedeći pred ekranom.

Aytac Sasmaz i Sifanur Gul, dve glavne uloge u novom serijalu ATV-a, Altin Kafes | Zlatni kavez, koja svojom pričom punom ljubavi i intrige budi radoznalost i koja se emituje nedeljom uveče, pojavili su se pred kamerama magazina Samdan Plus.

Dvojac je zajedno pozirao pred kamerama, a dao je i iskren intervju. Kada su je upitali o prijatnim aspektima međusobne glume, Sifanur Gul je pohvalila svog partnera sledećim rečima:

Neverovatno je prijatno šetati sa Aytacem. Za mene je najbolja stvar u zajedničkoj glumi to što se uvek korektno i lako razumemo na setu i na sceni“, rekla je glumica.

Harmonija i disciplina

Aytac Sasmaz je takođe pohvalno govorio o koleginici:

„Sifa je veoma harmonična i veoma disciplinovana glumica, veoma sam srećan što sam u ovom poslu sa njom.”.

Kao i Sifanur Gul, koja je izjavila da su u harmoničnom partnerskom procesu i istakla da je zadovoljna ambijentom na snimanju, Aytac Sasmaz je takođe imao lepe reči za svoju partnerku. Sasmaz je dodao:

Sifa je veoma harmonična i disciplinovana glumica.”.

NOVO - Dobar razvoj za seriju Sandik Kokusu | Miris škrinje

By: TV Exposed