Mehmet Yilmaz Ak se iznenada oprostio od serije Yargi!

Glumac Mehmet Yilmaz Ak igrao je jednog od najvažnijih likova TV serije Yargi / Presuda, koja se nedeljom uveče emituje na Kanalu D.

Mehmet Yilmaz Ak se iznenada oprostio od serije Yargi!

Foto Credits: IMDB

Glumac, kojeg smo gledali kao tužioca Parsa, pominjan je na društvenim mrežama uz mnogo pohvalnih komentara poput „Ovako izgleda tužilac“. Mehmet Yilmaz Ak je toliko vešt u stvaranju likova da je Pars u seriji Yargi takođe ostao zapamćen, a njegov glumački uspeh je takođe upamćen sa poštovanjem.

Međutim, novonastali događaji doveli su do toga da poznati glumac napusti seriju. Iako se ne zna šta se tačno dešavalo u pozadini, ocenjuje se da su posledice zemljotresa u Kahramanmarašu u ponedeljak, 6. februara, sprečile glumca da učestvuje u seriji.

Piše se i da je Mehmet Yilmaz Ak podneo izveštaj lekara specijaliste da ga zdravstveni problem sprečava da radi i da je na ovaj način raskinuo ugovor. Glumac, koji se dobrovoljno oprostio od serije Yargi, ovim korakom je najviše poremetio planove scenaristkinje Seme Ergenekon.

Oproštaj na društvenim mrežama

Mesto lika Parsa bilo je veoma važno u seriji Yargi / Presuda, koju publika očekuje sa velikom radoznalošću i iznenađenjima svake nedelje. Zato što ovaj lik stoji na ključnoj tački i osim što predstavlja pravdu, stvorio je i poštovanje kod publike. U priči sada može biti nekih nepovezanosti, jer je lik Parsa iznenada napustio seriju razvoj koji Sema Ergenekon nije očekivala.

Međutim, objava Mehmeta YIilmaza Aka na društvenim mrežama, u kojoj je izrazio da je napustio seriju, takođe sadrži važne poruke. „Sa žaljenjem želim da kažem da sam morao rano da napustim projekat Yargi, koji sam započeo sa velikom ljubavlju i koji i dalje nastavljam sa uzbuđenjem kao prvog dana, a čiji uticaj na moj život i karijeru nikada neću zaboraviti.”.

NOVO - Salih Bademci u novoj romantičnoj seriji

By: TV Exposed