Cem Yilmaz o projektu Ersan Kuneri

Turski glumac i komičar Cem Yilmaz će se 13. maja pojaviti pred publikom sa serijom Ersan Kuneri koju je pripremio za Netflix digitalnu platformu. Sa ovim likom, koji je producent erotskih filmova, ispričaće različite priče, a serija od ukupno 8 epizoda iznenadiće publiku.

Cem Yilmaz o projektu Ersan Kuneri

Foto Credits: IMDB

Cem Yilmaz, koji je učestvovao u talk-showu Fatiha Altailija sa Nilperi Sahinkajom i Zaferom Algozom, dao je neke informacije o seriji.

Rekavši da je prvi projekat podelio sa prijateljima i kreirao neke likove nakon što je dobio prilog od svih, Cem nije nasumično izabrao glumačku ekipu. Zafer Algoz, koji je rekao da je serija Ersan Kuneri veoma različita i drugačija od dela rađenih u Turskoj do danas, rekao je da je u svakoj epizodi učestvovao sa različitim likovima i da je to bilo dobro iskustvo.

Yilmaz je izneo scenario koji uključuje i poruke turske kinematografije iz 1970-ih u seriji Ersan Kuneri, koja pokriva period od 2 godine od početka do kraja. Cem, koji je poznat po tome što je zaljubljenik u tursku kinematografiju i zna priču o skoro svakom filmu, takođe doživljava uzbuđenje što svojim obožavaocima donosi zaista kako kaže posebnu seriju sa efektnom glumačkom ekipom.

Dajući detalje o seriji, Cem Yilmaz je rekao: „To je serija od osam epizoda. Ima filmova i drama o tome kroz šta je ova grupa prijatelja prošla. To je zapravo mešoviti format, ali njegova opšta definicija je niz. Pokušali smo da stvorimo jedinstvene muškarce sa onim anegdotama koje smo čuli o kuhinji ovog posla. Naše glumice Ezgi Mola, Nilperi Sahinkaja i Merve Dizdar takođe su veoma značajna imena. Unele su mnogo živosti u posao. Zato sam srećan. Imali smo set u sjajnom raspoloženju.”.

NOVO - Iznenađujući izbor partnerke Emrea Beya u novoj TV seriji!

By: Milt-TV Exposed