Elcin Sangu je već privukla pažnju ulogom u seriji Cop Adam / Čiča gliša

Od ove nedelje sredom uveče možemo gledati novu TV seriju Cop Adam / Čiča gliša na Star TV-u.

Elcin Sangu je već privukla pažnju ulogom u seriji Cop Adam / Čiča gliša

Foto Credits: Dizilah

Projekat Cop Adam, čija je prva epizoda objavljena, bila je izvanredna produkcija sa svojom različitom pričom i jakom glumačkom postavom. Dok su neki gledaoci delili poruke u kojima se navodi da su bili veoma impresionirani u komentarima na društvenim mrežama nakon prve epizode ​​serije, neki pratioci su takođe ocenili da im je serija teška i da im se ne sviđa. Elcin Sangu i Engin Altan Duzyatan preuzimaju glavne uloge u seriji, čiji su scenario napisali Melek Gencoglu i Su Ersoz, inspirisan pričom Gulseren Budaıcioglu.

U seriji Cop Adam / Čiča gliša ćemo gledati tajnu priču o likovima Tamera i Peri. Nakon što je emitovana prva epizoda serije, primećeno je da su posebno fanovi glavne glumice bili u velikoj interakciji na društvenim medijima. Sa skoro 100 hiljada deljenja na Tviteru, ime Elcin Sangu je dugo postala tema trenda i ostavila trag na društvenim mrežama kao poznata ličnost dana o kojoj se najviše priča u Turskoj. Oni koji su gledali seriju podelili su komentare da se glumica odlično snašla u liku Peri i da je njihovo divljenje prema glumici ponovo poraslo.

Posebno su pažnju privukli komentari da se mimike i stavovi Sangu i osećanja lika Perija mogu preneti publici na veoma realističan način. Gledalac koji je ostavio komentar rekavši: „Bio sam napet sa njom na svakom koraku koji Peri pravi“, izjavio je da je Elcin Sangu dala veoma dobar test u pogledu kredibiliteta, što po mnogim mišljenjima zaista i jeste tako.

View this post on Instagram

A post shared by Elçin Sangu (@elcinsangu)

NOVO - Irem Helvacioglu šokirala priznanjem o nasilju koje je doživela!

By: TV Exposed