Aytac Sasmaz i Aslihan Malbora - Harmonija koja osvaja!

Niko ne zna koliko će Darmaduman, koja se izdvaja kao omladinska TV serija, ostati u etru zbog niske gledanosti. Iako je publika malo odahnula zahvaljujući stavu Fox TV-a koji seriji daje malo više šanse.

Aytac Sasmaz i Aslihan Malbora - Harmonija koja osvaja!

Foto Credits: Haberler

Ove sezone, smatra se da su šanse serije Darmaduman male jer gledanost nije baš dobra. Projekat Darmaduman, koji je počeo u četvrtak uveče, ali nije mogao da privuče publiku, pomeren je za subotu prošle nedelje, a ovaj novi dnevni aranžman nije mnogo promenio. Međutim, glumačka ekipa i priča serije izgledaju dobro. Likovi Ece i Evren impresioniraju publiku u ovoj turskoj seriji, koja je domaća adaptacija serije Beverli Hils.  

Naravno, fanovi Aytaca Sasmaza i Aslihan Malbore su takođe veoma zadovoljni ovim duom serije. Efektnim predstavama ističu se i dvoje mladih glumaca, koji se pripisuju jedan drugom. Fanovi serije nastavljaju da ulivaju motivaciju komentarima koji izražavaju da su veoma zadovoljni njihovom harmonijom i energijom. Glumci serije, koju potpisuje Ay Yapim, odgovarali su na pitanja svojih obožavalaca. Na pitanje kakva bi bila vaša reakcija na nepravdu, Aslihan Malbora je rekla: „Ja sam jedan od vaših glavnih neprijatelja. Mi smo Eceovi vojnici.”. Aslihan je dodala da bi od likova serije volela da bude prijateljica sa Ece i Keremom zbog njihove transparentnosti.

Aytac Sasmaz je izjavio da ako je morao da da sugestiju za lik Evrena kojeg je igrao, hteo je da kaže da je usamljenost ponekad lepa, ali da usamljenost na ovom nivou može biti štetna.

NOVO - Demet Ozdemir potvrdila pregovore za novu seriju

By: TV Exposed