Alp Navruz i ljubavne afere – Ima li istine?!

Turski glumac Alp Navruz je nedavno proslavio svoj 33. rodjendan. Na proslavi su bile prisutne njegove kolege i njegovi bliski prijatelji.

Alp Navruz i ljubavne afere – Ima li istine?!

Foto Credits: Haberler

Nakon proslave, Alp Navruz je pronašao vremena i dao kratak intervju. Ovog puta, veći deo razgovara sa medijima se odnosio na njegov privatan život. Glumac je demantovao sve ljubavne afere sa kojima je povezivan nakon što je raskinuo sa Aycom Aysin Turan.

 Novinari verovatno pišu takve vesti jer je on sam, smatra glumac, ali u njima nema istine. Čim neki glumac nije u vezi, štampa i tabloidi pišu mnogo o njemu, tvrdi Alp.  Ipak, ponekad je i samoća dobra i osoba može da posveti više vremena samom sebi, dodao je Alp Navruz.

Na njegovoj rodjendanskoj proslavi su prisustvovale i Ilayda Alisan i Hazal Subasi, koje su došle zajedno. Zanimljivo je i da su mediji u Turskoj Navruza povezivali sa obe ove dame i sjajne glumice, odnosno da su pisali da je Alp u vezi sa njima. Kako su Ilayda i Hazal istakle, one su samo dobri prijatelji sa Alpom i zajedno su došle da mu čestitaju rodjendan.

Nakon svega – zaključak. Alp je sam a poruka za medije u Turskoj je da nema potrebe da nagadjaju ko je Navruzova nova devojka jer je kako je sam glumac rekao trenutno nema. Lepa vest za mnoge dame širom sveta...

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

NOVO - Serija Sipahi / Spahije je u potpunosti razočarala mnoge!

By: TV Exposed