Seray Kaya i Berk Oktay se zabavljaju na setu kao deca!

Sa zanimanjem i velikim interesovanjem se gleda serija ATV-a Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, u kojoj glavne uloge tumače Berk Oktay i Seray Kaya.

Seray Kaya i Berk Oktay se zabavljaju na setu kao deca!

Foto Credits: DiziCentral

Harmonija Kaye i Oktaya, koji su partneri u seriji, takođe dobija sjajne ocene publike. Dvoje poznatih glumaca, koji često dele sa seta, takođe očaraju svoje obožavaoce koji sa interesovanjem gledaju seriju Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla. Nova objava stigla je od Seray Kaye, koja je na svom nalogu na društvenim mrežama proslavila rođendan svog partnera Berka Oktaya, koji je proteklih dana napunio 40 godina.

Berk Oktay i Seray Kaya, koji su seli na klackalicu postavljenu za zabavu dece na igralištima, zabavljali su se kao deca na snimanju. Seray je objavila napomenu „Rekla sam da imamo 5 godina“ na svom Instagram nalogu, odnosno u Instagram priči.

U uspehu serije uticala je i harmonija dvojca koji su se dobro slagali kao partneri. Skrećući pažnju na činjenicu da je Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla produkcija iz života, Berk Oktay je u izjavi koju je nedavno dao rekao da lik Firata, kojeg tumači, takođe može imati aspekte na koje treba da bude ljut. Objašnjavajući da je on neko ko pokušava da se drži podalje od negativnosti kao ličnost, glumac je izjavio: „Ja sam generalno pozitivna osoba. Ja sam osoba koja ne voli da bude sahranjena u negativnosti. Zato biram mir i klonim se negativnog.“. Kaya, koja u seriji igra lik Elif, zadovoljna je snažnom pričom serije i odličnim odzivom publike.

View this post on Instagram

A post shared by Seray Kaya (@seraykaya)

NOVO- Elcin Sangu otvoreno o glumi i glavnim ulogama

By: TV Exposed