Elcin Sangu otvoreno o glumi i glavnim ulogama

Turska glumica Elcin Sangu zablistala je romantičnom humorističnom serijom Kiralik Ask i postigla veliki uspeh prodajom ove produkcije u mnogim zemljama sveta.

Elcin Sangu otvoreno o glumi i glavnim ulogama

Foto Credits: Internet Haber

Glumica je sada preuzela glavnu ulogu u novoj seriji Star TV-a Cop Adam za novi projekat u karijeri. Elcin Sangu, koja je vredno radila za svoju novu seriju sa Enginom Altanom Duzyatanom, iznenadiće svoje fanove likom po imenu Peri. Obožavaoci željno iščekuju novi lik u karijeri Elcin u seriji Cop Adam, čija će prva epizoda biti emitovana u sredu, 23. novembra.

Elcin Sangu je, pak, sportskom komentatoru, Mehmetu Demirkolu koji je ovaj put bio u ulozi novinara na Youtube kanalu Sokrates Magazine objasnila koliko joj je važno da igra glavnu ulogu. Reči Sangu govore kroz koji pritisak prolaze glumci ako postanu glavne uloge. Evo reči koje je izgovorila turska glumica a koje skreću pažnju na njenu odgovornost:

Kiralik Ask je prvi posao za koji sam ja bila u potpunosti odgovorna. Zato u smelosti čovek može da se plaši. Nakon što sam glumila u svom prvom poslu, odmah su počele da dolaze glavne uloge. Ali nisam imala takvu nameru. Govorila sam da prvo treba da učestvujem u dobrim delima, pa da ja mogu da uradim svoj deo, pa ćemo videti. Postoji takva stvar kao što je biti spreman da glumiš. I psihički i fizički. To zahteva mnogo performansi. Previše je odgovornosti. Mnogo je truda, to je kao sport, ako ne treniraš, ne možeš očekivati da budeš uspešan kada igraš. Prvi put sam prihvatio glavnu ulogu sa Kiralık Ask i od tada se trudim uvek da dam sve od sebe.”.

View this post on Instagram

A post shared by Elçin Sangu (@elcinsangu)

NOVO - Kaan Urgancioglu šaljivo o navodnoj ljubomori prema Buraku Ozcivitu

By: TV Exposed