Kaan Urgancioglu šaljivo o navodnoj ljubomori prema Buraku Ozcivitu

Kaan Urgancioglu, o kome se priča zbog uspeha u liku tužioca Ilgaza u seriji Yargi / Presuda, u poslednje vreme je na dnevnom redu više časopisa zahvaljujući ovoj seriji.

Kaan Urgancioglu šaljivo o navodnoj ljubomori prema Buraku Ozcivitu

Foto Credits: RiriNano

Glumca, koji je takođe prošao kroz veoma dobar partnerski proces sa Pinar Deniz, obožavaoci hvale za njegovu glumu i kompatibilnost. Dok serija Yargi nastavlja da zauzima prvo mesto u gledanosti nedeljom uveče, nastavlja se intenzivan radni tempo ekipe. Scenaristkinja Sema Ergenekon u svakoj epizodi stvara iznenađenja koja iznenađuju i publiku i glumce. Kada je to slučaj, novinari u svakoj prilici osećaju potrebu da pitaju kako ide snimanje serije Yargi. Kaan Urgancioglu, s druge strane, mora da je bio uznemiren činjenicom da mu je stalno postavljano isto pitanje, pa je zadirkivao novinare rekavši „Nađite kreativno pitanje“.

Novinari su ga potom upitali: „Da li je tačno da ste bili ljubomorni na Buraka Ozcivita kada ste igrali u TV seriji Kara Sevda / Beskrajna ljubav?“.Naravno, Kaan Urgancioglu, koji je bio iznenađen ovom situacijom i koji se zapravo suočio sa ovim pitanjem zbog svojih reči, takođe je bio prilično kreativan u sastavljanju situacije.

Poznati glumac je na optužbe da je ljubomoran na Buraka Ozcivita, o čemu se priča već dugi niz godina, odgovorio rečima: „Lud sam za Burakom Ozcivitom. Burak je veoma zgodan i veoma talentovan. Želim da budem dobar kao on.” Dok je ovim rečima Kaan slao lepu poruku o svom kolegi, on je takođe eliminisao navode koji su godinama izgovarani da postoji problem između njih i uspeo je da se izvuče iz ove situacije dajući veoma mudar odgovor.

NOVO - Hande Ercel uzbuđena zbog novog projekta!

By: TV Exposed