Hande Ercel uzbuđena zbog novog projekta!

Obožavaoci Hande Ercel, koji željno čekaju njenu novu seriju nakon pojavljivanja u TV seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, željno iščekuju vesti o njenom novom poslu.

Hande Ercel uzbuđena zbog novog projekta!

Foto Credits: IMDB

Popularna glumica, koja je veliku popularnost stekla svetskim uspehom TV serije Sen Cal Kapimi, u kojoj je glumila sa Keremom Bursinom, među imenima je koja su se dogovorila sa Disney plus-om. Dok se projekti Disney Plus-a pojavljuju jedan po jedan, fanovi Hande Ercel se pitaju kada će i sa kakvom pričom ponovo biti na snimanju.

Nakon sastanka pre nekoliko dana, Hande Ercel je fotografisana kamerama i suočena sa pitanjima o novom projektu. Glumica je izjavila: „Imali smo veoma sladak sastanak, slušala sam projekat koji me je oduševio“, rekla je glumica, prenevši radosnu vest da je uključena u veoma dobar projekat, i otkrila da će uskoro ispuniti očekivanja svojih fanova.

Ercel je dodala: „To je veoma dobar projekat, zaista sam uzbuđena. Potpisi još nisu tu, u fazi smo razgovora. Trenutno ne mogu da iznosim detalje.“.

Turska glumica, koja nije dala informacije o tome da li će to biti televizijska serija, digitalna ili možda neki film, imala je priliku da se dugo odmori. Umorna od rada na setovima godinama zaredom, glumica navodi da joj je ovaj odmor dobar. Hande je rekla: „Nedostajalo mi je, iskreno, prošlo je mnogo vremena. Nikad nisam očekivala da će biti ovako. Više vremena provodim sa porodicom, viđam se sa prijateljima, bilo mi je prijatno.”.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Turski glumac Ersin Arici i pet činjenica o njemu

By: TV Exposed