Halid Bešlić, Hari Mata Hari i Šerif Konjević će biti kažnjeni zbog "korona-zabave"

Pripadnici policije u Sarajevu prekinuli su noćas “korona-zabavu” na kojoj su se našle mnoge poznate ličnosti. Zabave je bila u restoranu Golf Klub, a prema pisanju sarajevskog Klix-a, organizovana je povodom proslave rođendana lekara Jusufa Šabanovića. Na zabavi su kako se navodi od estradnih umetnika bili Halid Bešlić, Hari Mata Hari, Šerif Konjević, Semir Cerić ...

Halid Bešlić, Hari Mata Hari i Šerif Konjević će biti kažnjeni zbog "korona-zabave"

Pripadnici policije u Sarajevu prekinuli su noćas "korona-zabavu" na kojoj su se našle mnoge poznate ličnosti.

Zabave je bila u restoranu Golf Klub, a prema pisanju sarajevskog Klix-a, organizovana je povodom proslave rođendana lekara Jusufa Šabanovića. Na zabavi su kako se navodi od estradnih umetnika bili Halid Bešlić, Hari Mata Hari, Šerif Konjević, Semir Cerić Koke i Slađana Mandić. Pored njih na zabavi se našao i ministar spoljne trgovine u Savetu ministara BiH Staša Košarac.

Među gostima su bili i biznismen Zijad Blekić i dekan Veterinarskog fakulteta Nihad Fejzić.

Nekoliko fotografija sa "korona-zabave" je objavila i pevačica Slađana Mandić. Na njima se vidi kako se prisutni zabavljaju uz muziku, piće i hranu.

Svima koji su prisustovali ovoj zabavi izdati su prekršajni nalozi i svi će biti kažnjeni u skladu sa zakonom. Kazne za pojedince BiH su 500 KM, a za vlasnika objekata od od 2.000 do 10.000 KM.

https://www.youtube.com/watch?v=XfZ_qCdbWr0&feature=emb_title

By: TV Exposed