Can Yaman je ljubomoran na Kerema Bursina?!

Turski glumac Can Yaman je nedavno izdao svoju autobiografiju a trenutno radi i na novoj seriji. Glumac ima veoma popunjen raspored, ali to ne sprečava novinare da njegov izostanak komentara protumače onako kako oni žele.

Can Yaman je ljubomoran na Kerema Bursina?!

Foto Credits: Internet Haber

Can Yaman uživa veliku popularnost u Italiji. Međutim, sve veću popularnost u toj zemlji dobija i Kerem Bursin. Turski i italijanski tabloidi su odlučili da se ne bave toliko Yamanovom novom serijom već nečim rekli bi pomalo neutemeljenim.

Prema pisanju tabloida Kerem Bursin i Can Yaman se ne podnose! Kerem je kako navode mediji privukao dosta pažnje na sebe serijom Sen Cal Kapimi i stekao simpatije gledalaca u Italiji, što je Cana učinilo veoma ljutim i ljubomornim.

Podsećamo, Kerem je ne tako davno i odgovorio na direktno pitanje vezano za Cana. Rekao je da nema nikakvih problema sa njim, niti sa bilo kojim kolegom. Svako gradi svoj pravac i karijeru onako kako želi. S obzirom da italijanska štampa nije dobila komentar od Yamana povodom te teme, oni su to protumačili na svoj način. Prema njihovim viđenju, Can je veoma ljubomoran zbog pada njegove popularnosti u Italiji i smeta mu to što se pojavio novi turski glumac koji je pobrao simpatije u toj zemlji.

Čini se da je ovo preterano i previše slobodno tumačenje situacije. Šta vi mislite, da li je Can Yaman ljubomoran na Kerema Bursina? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Seda Bakan o snu sa Jennifer Lopez!

 By: Milt-TV Exposed