Turska glumica uz Orlanda Blooma u novom filmu!

Stigle su nove zanimljive vesti iz Turske. Turska glumica Selin Cuhadaroglu će tumačiti jednu od važnih uloga u novom holivudskom filmu pod nazivom Gran Turismo.

Turska glumica uz Orlanda Blooma u novom filmu!

Foto Credits: Al Bawaba

Selin Cuhadaroglu se pridružila novom projektu koji režira Neil Blomkamp a čini scenario pišu Jason Hall i Zak Bailan. Zanimljivo je da će glavnu ulogu u filmu Gran Turismo tumačiti Orlando Bloom što sigurno predstavlja veliko uzbuđenje i zadovoljstvo za tursku glumicu. Ona će u projektu tumačiti lik po imenu Sarah Eaton.

Ovaj film koji produciraju PlayStation Productions i Sony Pictures u bioskopima će se pojaviti u avgustu. Za Selin, ovo je važan korak za njenu karijeru. U pitanju je prvi projekat u karijeri Cuhadaroglu van Turske a gledaoci je pamte kao Beyzu iz serije Akinci.

U tom projektu je tumačila sestru glavnog lika koji je glumio Sukru Ozyildiz. Turski mediji navode i da je njen menadžer Asie Degirmenci, iako to nije preterano važna informacija.

Istinita priča

U pitanju je priča o konačnom ispunjenju želja tinejdžera Gran Turismo igrača, čije su igračke veštine pobedile u nizu Nissan takmičenja i koji je kasnije postao postao pravi profesionalni vozač trkačkih automobila. Sve je zasnovano na istinitoj priči.

Premijera filma u kojem će Selin Cuhadaroglu tumačiti jednu od uloga biće 11. avgusta.

NOVO - Serenay Sarikaya u novoj seriji – kraj za Aile pre nego što mnogi misle?!

By: TV Exposed