Serenay Sarikaya u novoj seriji – kraj za Aile pre nego što mnogi misle?!

Stigle su nove vesti kada je u pitanju turska glumica Serenay Sarikaya. Ove vesti se definitivno neće svideti fanovima TV serije Aile / Porodica!

Serenay Sarikaya u novoj seriji – kraj za Aile pre nego što mnogi misle?!

Foto Credits: DiziCentral

Dobra vest je da će Serenay Sarikaya snimati novu seriju. Glumica koja igra glavnu žensku ulogu u TV seriji Aile sa Kivancom Tatlitugom ima veoma uspešan proces. Uz to, njena serija Sahmaran koja je emitovana na digitalnoj platformi Netflix ima zaista respektabilan broj pregleda i dobre komentare. Uz to, očekuje se i nova sezona ovog projekta.

Samo 30 epizoda za seriju Porodica

Serenay Sarikaya će snimati novu seriju za Netflix i to po okončanju rada na TV seriji Aile / Porodica. Ono što je gotovo izvesno je da će serija Aile imati (svega) 30 epizoda. Razlog za to su drugi poslove i obaveze koje Kivanc Tatlitug ima. Dakle, gledaćemo 30 epizoda TV serije Porodica, a potom će se Serenay preseliti na novi set.

Reč je o novom projektu kompanije Ay Yapim. Scenario za projekat piše Ece Yorenc, a serija će kao i Sahmaran biti emitovana na Netflix digitalnoj platformi. Mert Baykal koji je već saradjivao sa Sarikayom će biti na poziciji režisera.

Glumica se pre nekoliko dana videla i sa scenaristkinjom nove serije Ece Yorenc i fotografijom obeležila taj dogadjaj. U narednom periodu saznaćemo više o novom projektu koji će Sarikaya raditi nakon završetka serije Aile. Tu je i fotografija turske glumice sa njenim vernim prijateljem.

NOVO - Mnoge turske serije dobijaju svoje adaptacije

By: TV Exposed