Berk Hakman u novoj TV seriji Ne Gemiler Yaktim

Kada je otkriveno da su glavne glumice nove televizijske serije pod nazivom Ne Gemiler Yaktim postale Devrim Ozkan i Deniz Baysal, mnogi su se fokusirali na ova dva poznata imena.

Berk Hakman u novoj TV seriji Ne Gemiler Yaktim

Foto Credits: Internet Haber

Glavne muške uloge u seriji će tumačiti Erkan Kolcak Kostendil i Berk Hakman.

Berk Hakman, koji je na setovima od 2004. godine, poznat je kao pravi majstor u kreiranju likova. Ne bi bilo pogrešno reći da je posebno stručnjak za psihopatske likove.

Turski glumac Berk Hakman, koji je mesto u glavama svojih obožavalaca zauzeo sa svojim nezaboravnim TV serijama kao što su Hatirla Sevgili, Suskunlar, Kacak, Siyah Inci, pojavio se u nekoliko TV serija poslednjih godina.

Glumac, koji se prošle godine vratio na setove sa likom Selima u projektu pod nazivom Duy Beni, sada će se pred publikom naći u seriji Ne Gemiler Yaktim.

U novoj seriji kao Rutkay

Berka Hakmana kao Rutkaya, supruga lika Fidan, koju tumači Devrim Ozkan, gledaćemo u seriji Ne Gemiler Yaktim, u kojoj će biti ispričana priča o dve žene sa decom.

Rutkay, ključni lik serije, čini se da će da impresionira publiku svojom psihopatijom.

Takođe, saznanje da će ovu ulogu tumačiti Berk Hakman, koji je dobro poznat po svom uspehu u takvim ulogama, dodatno povećava uzbuđenje oko projekta Ne Gemiler Yakti.

Znamo da je Berk Hakman ranije dao impresivne rezultate kada je reč o uticaju na publiku svojom harizmom. Činjenica da likovi Ertana Demira u TV seriji Kacak i Vurala u TV seriji Siyah Inci nisu zaboravljeni rezultat je talenata Berka Hakmana.

View this post on Instagram

A post shared by Berk Hakman (@brkhkmn)

NOVO - Nova serija ima poseban značaj za Birce Akalay

By: TV Exposed