Berk Oktay otkrio svoju tajnu uspeha i izbora dobrih serija

Turski glumac Berk Oktay uspešno igra u TV seriji Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, koja se emituje na ATV ekranu ponedeljkom uveče.

Berk Oktay otkrio svoju tajnu uspeha i izbora dobrih serija

Foto Credits: IMDB

Berk Oktay, koji takođe sprovodi veoma dobar proces partnerstva sa Seray Kayom, nastavlja da dobija veliku podršku publike. Da li je šansa da su projekti u kojima se glumac do sada pojavio uvek bili čvrsti i dugotrajni slučajna, ili glumac ima posebnu formulu za izbor posla? Ova tema je zanimala mnoge i Berk Oktay je izjavio da ovo nije slučajno i po prvi put objasnio kako je delovao na odabiru projekata.

Objašnjavajući da je TV serija Bir Kucuk Gun Isigi prošla veoma dobro i da su se zahvalili publici na podršci, Berk je objasnio sledeće detalje o svom uspehu u izboru projekta: „Ne možemo to nazvati samo srećom, to nije nešto što radim sam. Znam da čitam scenarije i matematiku scenarija. Ali naravno i ja imam tim. Tim od 5-6 ljudi. Uključujući moju mamu i tatu. Čitao sam ga ljudima sa različitim pogledima i ljudima koji vole različite serije.”.

Ovim rečima, Berk Oktay je otkrio da je formirao tim koji će mu pomoći u izboru projekta i da bi mogao da izvrši efikasniju procenu uzimajući u obzir njihovo mišljenje. Ova strategija glumca je takođe veoma uspešno funkcionisala do sada. Činjenica je da je Oktay postigao dobre rezultate u serijama koje je do sada glumio i da je svakim projektom uvećavao svoju popularnost.

View this post on Instagram

A post shared by Berk Oktay (@brkokty23)

NOVO - Tolga Saritas o završetku serije Baba / Otac

By: TV Exposed