Aytac Sasmaz pruža podršci devojci i bira novi projekat!

Glumci Cemre Baysel i Aytac Sasmaz prvi put su zajedno učestvovali u projektu u seriji Baht Oyunu, koja je emitovana prošlog leta. Dvoje mladih glumaca dugo je na dnevnom redu, kako harmonijom u seriji, tako i ljubavlju koja je počela na snimanju.

Aytac Sasmaz pruža podršci devojci i bira novi projekat!

Foto Credits: Haberler

Aytac Sasmaz i Cemre Baysel nastavljaju svoje karijere intenzivnim tempom. Cemre se vratila na ekrane sa serijom Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, jednom od upečatljivijih TV serija ovog letnjeg perioda, barem do sada. Glumica, koja deli glavnu ulogu sa Burakom Celikom u seriji koja je počela u utorak, 7. juna, ima malih problema da se sastane sa svojim dečkom u privatnom životu u ovom intenzivnom tempu.

Njih dvoje su primećeni kako zajedno napuštaju jedan lokal prethodnog dana. Aytac Sasmaz je rekao da će biti novih projekata, ali još nema potvrđenog posla. Glumac trenutno procenjuje ponude i čita scenario za nove projekte, ali nije potpisao nikakav ugovor.

Aytac je takođe dao veliku podršku novoj seriji svoje devojke. Sasmaz, koji je ranije bio na snimanju i pokazao svoju podršku na društvenim mrežama, rekao je da misli da će to biti dugoročan projekat.

Glumac je oko serije Senden Daha Guzel izjavio: „Serija je veoma dobra, biće još bolja. To će biti dugoročan projekat.”. 

Aytac, kako je rekao daje sve od sebe da njegov novi projekat bude uspešan, uz to podržavajući svoju devojku i svojim objavama na društvenim mrežama i rečima u razgovoru sa novinarima.

NOVO - Serenay Aktas uzbuđena zbog serije Sevmek Zamani

By: TV Exposed