Serenay Aktas uzbuđena zbog serije Sevmek Zamani

Jedna od dramskih serija koja će se emitovati na ATV TV tokom letnjeg perioda biće Sevmek Zamani / Vreme za ljubav. Deniz Isin i Ilhan Sen će zajedno deliti glavne uloge u ovom projektu, čija će se prva epizoda sresti sa publikom u ponedeljak 20. juna.

Serenay Aktas uzbuđena zbog serije Sevmek Zamani

Foto Credits: IMDB

Gledaćemo i Serenay Aktas u seriji, koja će pričati o ljubavi likova Firuze i Kaana, a koja već privlači pažnju svojim trejlerima, iako priča nije tačno poznata. Deleći svoje uzbuđenje, glumica je rekla da je ceo tim prihvatio projekat sa velikim entuzijazmom i ispred i iza kamere.

Serenay Aktas, koja je rođena u Istanbulu 1993. godine, oduvek je bila jedno od imena koje je privlačilo pažnju zbog karijere, odnosno uloga. Aktas, koja je zakoračila u TV serije 2011. godine, pojavila se pred publikom sa veoma različitim likovima.

Glumica, koja je stekla veliko iskustvo sa TV serijama Seni Secti, Arka Siradakiler, Muhtesem Yuzyil, Kacak Gelinler, Meryem, Gulumse Yeter, Savasci,  prošle sezone se pojavila sa likom Ebru u seriji Kalp Yarasi.

Vraćajući se na set sa projektom Sevmek Zamani / Vreme za ljubav, glumica je rekla: „Sve moje kolege su veoma uzbuđene, to vidim. Posebno sam uzbuđena što ću se prvi put pojaviti pred publikom sa likom poput Leyle“, istakla je Serenay.

Leyla će igrati možda i ključnu ulogu u TV seriji Sevmek Zamani, a nastup Serenay Aktas će biti pažljivo praćen u trenutku uspeha serije. Uz nestrpljenje i veliko uzbuđenje, glumica doživljava i veliku odgovornost.

NOVO - Meryem Uzerli se priprema za novu seriju i privlači pažnju izjavama

By: TV Exposed