Meryem Uzerli se priprema za novu seriju i privlači pažnju izjavama

Turska glumica Meryem Uzerli uskoro će biti na snimanju njene nove serije Ru. Glumica, koja će se sa decom nastaniti u Urli, ostaće u ovom kraju sa porodicom sve vreme snimanja.

Meryem Uzerli se priprema za novu seriju i privlači pažnju izjavama

Foto Credits: Dizilah

Glumica, koja će igrati lik Reyan u novoj seriji Disney plusa, kratkog naziva Ru, pred publiku će izaći sa zabranjenom ljubavnom pričom sa mlađim muškarcem. Nakon povlačenja Merta Yazicıoglua iz ovog projekta, novi partner Meryem Uzerli još nije određen.

Meryem Uzerli, koja je zbog priprema za seriju Ru, već neko vreme boravi u Turskoj i svojim izjavama je privukla pažnju. Glumica, koja je učestvovala u Cinema Talk-u, rekla je u izjavi koju je dala ovde da podaci o blagajnama nikada nisu uticali na nju.

U svetu kinematografija, gledanost se pokazuje kao prihod od blagajne u bioskopu ili od zarade generalno. Meryem, pak, smatra da je to tema producenta i skrenula je pažnju sledećim rečima:

„To sve može da impresionira producenta. Kao glumica nisam impresionirana. Uostalom, ja nisam producent. Zato što je to platio proizvođač. Iskreno, ne utiče mnogo na mene. Ponekad ste u projektu i on je veoma uspešan. Ali nekada smo nešto što više voliš u neuspelom projektu. Ja sam na emotivnoj strani kao glumica. Blagajna, materijal, brojevi su nešto što zanima producenta.”.

Meryem i njene reči uvek privuku pažnju, a tako je bilo i ovog puta.

Ostaje da u narednom periodu saznamo i nove informacije o seriji Ru, a ono što najviše zanima njene fanove ali i sve fanove turskih serija je to ko će biti njen partner u projektu.

NOVO - Hande Ercel otkrila ljubavni status!

By: TV Exposed