Gokce Bahadir bez pauze!

Turska glumica Gokce Bahadir preuzima glavnu ulogu u TV seriji Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku, koja je ove sezone emitovana na televiziji Fox i koja je imala dobar debi. O glumici, koja tumači lik po imenu Azra, pričalo se i svojim veličanstvenim nastupom u seriji Kulup / Klub na Netflixu.

Gokce Bahadir bez pauze!

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja je svoje talente nedavno pokazala u liku Azre na televiziji Fox, i u ulozi Matilde u seriji Klub odvela je publiku u veliku dramu pedesetih godina prošlog veka u kojoj su živeli u tom projektu.

U glavnoj ulozi sa Salihom Bademcijem, Firatom Tanisom, Metinom Akdulgerom, Barisom Arducom i Asude Kalebek, projekat će ponovo biti pripremljen na leto, odnosno njegov nastavak. Prva sezona serije Kulup / Klub dobila je veliki broj priznanja i odjeknula je u mnogim zemljama sveta, da su pripreme za drugu sezonu projekta sada u toku.

Uprkos niskim ocenama serije Evlilik Hakkinda Her Sey nedavno, dobra međunarodna prodaja nastavila je priču. Nakon serije, koja će uskoro dobiti svoje finale, Gokce Bahadir neće imati priliku da se odmori u letnjim mesecima.

Poznata glumica je u izjavi rekla: „Pretpostavljam da neću moći da se odmorim. Izgleda da ima posla. Izgleda da će serija Kulup najverovatnije imati drugu sezonu. Ako bude, radiću na njoj“, izjavila je Gokce.

Objašnjavajući da su u poslednjem periodu snimanja u seriji Fox TV-a i da je priča skoro gotova, glumica je rekla da je uvek na snimanju i da uz to brine i o kućnim poslovima.

NOVO - Nova romantična objava Demet Ozdemir

By: TV Exposed