Nova romantična objava Demet Ozdemir

Veza poznate turske glumice Demet Ozdemir sa pevačem Oguzhanom Kocom nastavlja se sa svom svojom romantikom. Par je jedno drugom priredio još jedan lep gest.

Nova romantična objava Demet Ozdemir

Foto Credits: DiziCentral

Fanovi sa nestrpljenjem iščekuju venčanje ovog para. Poznata glumica Demet Ozdemir romantičnom objavom na svom Instagram nalogu proslavila je rođendan svog verenika, koji je rođen 13. maja.

Demet je u svojoj objavi na zvaničnom Instagram nalogu napisala: „Uvek sam ti govorila, ako volim, videćeš. Hvala što si podelio sa mnom sve suptilnosti svoje duše. Srećan rođendan dragi. uvek budi ono što jesi.".

Glumičina objava je za kratko vreme dobila stotine hiljada lajkova i hiljade komentara. Par, koji je počeo da uživa u ljubavi u prvim danima 2021. godine, povremeno se pominjao sa vestima o raskidu i uznemiravao svoje fanove.

Fanovi ovog para odahnuli su kada je Oguzhan Koc zaprosio svoju devojku prošlog februara i dobio odgovor „Da“ od Ozdemir.

Očekuje se da će se par venčati na leto. Demet Ozdemir je prošlog meseca na tu temu rekla: „Ne postoji nešto što je sigurno. Nismo doneli odluku o datumu, ali ćemo i to brzo rešiti“.

Ostaje da vidimo kada će popularna glumica i pevač stupiti u brak. Do tada će nastaviti da uživaju u velikoj ljubavi koju osećaju jedno prema drugom. Evo i pomenute objave.

NOVO - Nova glumica u seriji Iyilik / Dobrota

By: TV Exposed