Dok Cagatay Ulusoy i mnogi drugi pomažu, problem prave pljačkaši!

Turske javne ličnosti kao i ostatak naroda vredno rade i na svoj način pomažu stradalima od posledica razornih zemljotresa. Svoj veliki doprinos daje i glumac Cagatay Ulusoy.

Dok Cagatay Ulusoy i mnogi drugi pomažu, problem prave pljačkaši!

Foto Credits: RiriNano

Cagatay Ulusoy je reagovao već u prvim satima nakon nesreće. Tada je donirao 250.000 turskih lira AHBAP organizaciji. Nakon toga je sakupio pomoć i poslao dva kamiona humanitarne pomoći u područja ugrožena zemljotresom.

Tu nije stao već se dalje angažovao i počeo je da sakuplja šatore i potrepštine zajedno sa FK Galatasaray. Prvo je poslato pedeset šatora, a narednog dana još trideset koji su poslati sa paketom pomoći kompanije BKM. Šatori su predvidjeni da prime šest do dvanaest osoba i ispunjavaju osnovne uslove za život, a u opremi se nalaze i vreće za spavanje i slično.

Pljačkaši dodatni problem!

Ulusoy nije želeo da daje javne informacije o svojoj pomoći. Novinari su sve ovo saznali od ljudi koji su mu pomogli oko logistike. Takođe je zabeleženo da je zona nesreće dodatno ugrožena pljačkašima koji presreću kamione i pljačkaju ih! Vlada Turske je morala da angažuje vojsku da bi sačuvala mir i sprečila ova zaista gnusna dela počinilaca koji nemaju izgleda ni dozu ljudskosti u sebi.

Cagatay Ulusoy je zbog svega toga stalno na vezi sa Turskim ministarstvom za vanredne situacije da bi pomoć došla na vreme, tamo gde je najpotrebnija.

U teškim trenucima za zemlju i gradjane koji žive na području pogođenim zemljotresima svaka pomoć je dobro došla. Oni koji ovu situaciju koriste za pljačku i da bi stekli protiv pravnu korist, treba da se u najmanju ruku stide!

NOVO - Ozan Akbaba novom objavom poslao snažnu poruku! (FOTO)

By: TV Exposed