Serenay Sarikaya i Oktay Kaynarca se ne podnose!

Turski glumac Oktay Kaynarca definitivno je neko ko je najviše bio u centru pažnje medija u poslednje vreme. Sada je ponovo meta natpisa ali ne zbog serije EDHO.

Serenay Sarikaya i Oktay Kaynarca se ne podnose!

Foto Credits: Internet Haber

Mediji pišu o tome kako se Oktay Kaynarca i Serenay Sarikaya doslovno – ne podnose! Oni su bili veoma bliski na setu serije Adanali, potom se desilo nešto što je glumca razočaralo. Njihovo prijateljstvo je završeno nakon što se Serenay Sarikaya fotografisala u donjem vešu. Kaynarca je to oštro kritikovao i rekao da ne želi da ima posla sa glumicom koja svoju karijeru gradi na seksualnosti. Glumac tada nikako nije mogao da razume kako njena porodica smatra da je to uopšte prikladno. Serenaya je po njemu izabrala put slabih ljudi koji za život zarađuju eksponirajući nago telo. Kada vidi te fotografije, poželi da žene zamota u hijab, govorio je tada poznati glumac.

Serenay Sarikaya je imala spreman odgovor. Rekla je da nije na Oktay da lon opravdava nešto što ona radi. Glumica smatra da Kaynarca previše govori o stvarima koje ga se ni ne tiču. Cela ta diskusija činila joj se čudno. Ona ga naravno poštuje, ali nije želela da trpi više takve stvari.

Ceo skandal se desio još 2010. godine. Nakon toga, njih dvoje više nisu sarađivali niti su viđeni u istom društvu...

NOVO - Hazal Kaya u tri projekta!

 By: Milt-TV Exposed