Kenan Imirzalioglu čeka pravu TV seriju

Kenan Imirzalıoglu i njegova supruga Sinem Kobal su već neko vreme daleko od TV serija.

Kenan Imirzalioglu čeka pravu TV seriju

Foto Credits: Internet Haber

Par, koji se venčao 2016. godine, dobio je ćerke po imenu Lalin 2020. godina a zatim i Leylu 2022. Dok par crta srećnu porodičnu sliku sa svojom decom, Sinem Kobal je već duže vreme napravila pauzu u karijeri.

Kenan Imirzalioglu nastavlja sa predstavljanjem takmičarskog programa ATV-a pod nazivom Ko želi da bude milioner. Obožavaoci Imirzalioglua, kojeg smo poslednjih godina gledali samo u digitalnoj TV seriji Alef, žele da on preuzme ulogu u novoj TV seriji. Međutim, glumac je rekao da ne može da bude na ekranu jer pravi projekat još nije stigao.

Imirzalioglu je na tu temu rekao: „Volim svoj posao, samo čekam pravi projekat“.

Pohvale za Merve Dizdar

Par, koji je učestvovao na događaju Ay Yapima, koji je bio od velikog značaja za tursku industriju TV serija i imao međunarodni karakter, pričao je o tome koliko su TV serije važne u toj zemlji.

Kenan Imirzalioglu je izjavio:

„Naš uspeh u turskoj industriji TV serija i naš izvoz dostigli su takvu tačku da sada organizujemo neke događaje u svetu. To nam je veoma važno. U izvesnom smislu, to je znak uspeha.“.

Sinem Kobal je takođe napomenula da turske TV serije smatra veoma moćnim. Glumica je rekla:

Srećna sam što su turske TV serije poznate širom sveta. Verujem da će se desiti još bolje stvari. Zbog toga sam veoma srećna.".

Naglašavajući da će industrija turskih TV serija nastaviti da jača, bračni par je čestitao Merve Dizdar na dobijanju nagrade za najbolju glumicu na Filmskom festivalu u Kanu. Sinem Kobal je izrazila da je veoma ponosna na svoju prijateljicu.

Kenan Imirzalioglu je na tu tema izjavio: „Merve nas je zaista naježila. Učinila nas je sve ponosnima. Učinila je sve glumce ponosnim. Jedna je od 76 glumaca u svetu. Moramo da pričamo o Merveovom uspehu. Zaista nas je sve to jako obradovalo. Merve je osoba posvećena glumi i veoma

NOVO - Jessica May Tursku vidi kao svoju drugu domovinu

By: TV Exposed