Jessica May Tursku vidi kao svoju drugu domovinu

Turska glumica Jessica May rođena je u Brazilu, ali je veliki uspeh postigla sa projektima TV serija u Turskoj, koju vidi kao svoju drugu domovinu.

Jessica May Tursku vidi kao svoju drugu domovinu

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja je izazvala divljenje široke publike TV serijom Yeni Gelin / Nova nevesta, poslednji put je na ekranima viđena u TV seriji Yalniz Kurt / Vuk samotnjak, koja je ukinuta sredinom ove sezone na ATV TV-u.

Jessica May, koja imala ulogu i u TV seriji Maria ile Mustafa, takođe je učestvovala u raznim filmovima.

Glumica, koja je srećno udata za svog supruga fotografa Huseina Kara, prošle godine je takođe stekla pravo na tursko državljanstvo. Objašnjavajući da je, kada je odlazila u inostranstvo, stalno pokušavala da ispravi pitanja koja su ljudi oko nje pogrešno razumeli o Turskoj, glumica je otkrila da je ovakvim stavom bila kao volonterka ambasada.

Jessica May je rekla: „Gde god da idem, ispravljam zablude o Turskoj. Neizbežno, još uvek se susrećem sa pitanjima „Vidite li kamile na ulicama“ u Turskoj? Kad god imam priliku, pričam o Ataturku. To je takođe nešto važno za mene".

Voli Crno more

Izrazivši da se u inostranstvu misli da u Turskoj ima kamila i da se mešaju sa zemljama Bliskog istoka kada je u pitanju odeća, May je rekla da pokušava da daje informacije o Ataturku, osnivaču Turske Republike, kad god nađe priliku.

Objašnjavajući da voli da se nalazi i boravi u okrugu Čajeli u Rizeu, Jessica May je takođe objasnila da voli geografiju Crnog mora. Objašnjavajući da će tokom leta napraviti turneju po Crnom moru, glumica je rekla:

„Volim Crno more, leto je prilika da se uživa u lepotama prirode.“.

NOVO - Pinar Deniz o seriji Aktris

By: TV Exposed