Pinar Deniz o seriji Aktris

Pinar Deniz, koja je igrala lik Yasemin Derin, serijskog ubice u seriji Aktris / Glumica emitovanoj na Disney plusu, nakon lika advokatice Ceylin u seriji Yargi / Presuda, poznata je kao jedna od omiljenih glumica poslednjeg perioda.

Pinar Deniz o seriji Aktris

Foto Credits: RiriNano

Pinar Deniz, koji takođe ima veliku bazu obožavalaca na društvenim mrežama, odgovorala je na pitanja Omura Sabuncua sa Show TV-a.

Deniz, koja već dve godine svojim uspehom ostaje najzastupljenijim glumicama, iznenadila je sve serijom Aktris / Glumica. Rekavši da je to veoma dobra serija, da je ona veoma uzbuđena i veoma srećna, Pinar učestvuje u svom novom projektu kroz neobičan lik.

Ova poznata glumica u seriji po imenu Yasemin Derin je zapravo serijski ubica.

Zadivljujuć ali i zaštrašujući lik

Objašnjavajući da je gluma način da se kamuflira, Pinar Deniz je izrazila kako se pripremala za novu ulogu:

„Lik je bio zadivljujući, ali i pomalo zastrašujući. Ali toliko sam se uzdigla da sam rekla, ja moram da igram ovo. Čim sam počela da čitam lik, ona je već bila u mom umu i telu. Okrećem se dok hodam, čak i kada spavam noću sam u liku. Nekako ga stvaram. Zato živim sa ovim likom od kada sam prihvatio ulogu.”.

Pinar Deniz, koja je napomenula da je radila mnogo karaktera i pokušala da kreira nove likove u kostimu i frizuri, otkrila je da je mnogo truda uloženo u preliminarne pripreme serije Aktris / Glumica.

Navodeći da radi za ulogu tako što stalno razmišlja o liku u svom svakodnevnom životu, Pinar takođe živi istinu u stihu Yasemin Derin „Tako sam dosadna sama sebi“ u svom životu.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Acelya Ozcan o seriji Kurulus Osman

By: TV Exposed