Acelya Ozcan o seriji Kurulus Osman

Serija Kurulus Osman postala je jedna od produkcija koja je ostavila trag u istoriji televizije, koja je ostvarila veliki uspeh tokom 4 sezone.

Acelya Ozcan o seriji Kurulus Osman

Foto Credits: DiziCentral

Činjenica da će serijal nastaviti svoj put u petoj sezoni odražava se kao razvoj događaja koji obožavaoce veoma raduje.

Serija Kurulus Osman, u kojoj Burak Ozcivit preuzima glavnu ulogu, govori o periodu osnivanja Otomanskog carstva i svojom pričom izaziva interesovanje miliona.

Glumci u ovoj TV seriji, koja je imala veličanstven uspeh već 4 sezone, takođe su u veoma važnom procesu za svoje karijere. Jedno od ovih imena je bila Acelyija Ozcan, koja je igrala Ayse, jednu od ratnica i hrabrih žena u seriji.

Rođena 1986. godine, glumica se bavi profesijom od 2011. Glumica, koja je upamćena po likovima Gizem u seriji Kiraz Mevsimi i Buket u TV seriji Eve Donus, takođe je učestvovala u mnogim filmovima.

Acelya Ozcan, koja se pridružila seriji Kurulus Osman kao Ayse Hatun 2019. godine nakon lika Emel u seriji Avlu, privukla je veliku pažnju svojom karakterizacijom hrabre žene u priči.

Bezbroj emocija

Ozcan, koja je rekla da već 4 godine igra lik Ayse Hatun i da je postala jedno sa svojom ulogom, rekla je:

„Doživeli smo bezbroj trenutaka i emocija. Ne bi bilo pogrešno da svoju karijeru podelim na pre i posle Ayse. Ayse će uvek biti moja prekretnica.”.

Objašnjavajući da se zbog učešća u tako svetski poznatoj TV seriji osećala posebno, glumica je rekla: „To je kao da se probudiš u knjizi koju čitaš.” i dodala „Kada sam videla poteškoće posla putujući hiljadama kilometara na konju, otkrića i osvajanja koja su napravili, to je izazvalo mnogo veće divljenje kod mene.”.

Izrazivši da voli prstenje koje nosi Burak Ozcivit, glumica je navela i da će se uvek sećati minđuša i mača lika Ayse Hatun.

NOVO - Bengu Ergin kao Efsun u seriji Uvey Anne / Maćeha

By: TV Exposed