Canan Erguder radi sjajan posao u seriji Aile!

Turska glumica Canan Erguder prošle godine se suočila sa karcinomom i vratila se na set izjavivši da je povratila zdravlje nakon iscrpljujućeg tretmana.

Canan Erguder radi sjajan posao u seriji Aile!

Foto Credits: IMDB

Igrajući lik Leyle u TV seriji Aile / Porodica, glumica u ovom projektu na veoma realističan način otkriva kako je žena postala potlačena porodicom posle nekoliko godina.

Canan Erguder, koja je uspešno otkrila psihološke efekte Leylinog lika i života koji joj je nametnut nakon udaje za nekoga koga nije želela, ponovo je očarala svoje fanove.

Naročito obožavateljice serije pružaju veliku podršku Leyli, koja se čini kao opskurna ličnost u priči serije, da izađe u prvi plan i uzme svoj život u svoje ruke. Leylino stanje u poslednjim epizodama, u kojem je snažno izašla da promeni situaciju u kojoj se nalazila, čini se da je objašnjenje zašto je Canan Erguder prihvatila ovu ulogu u TV seriji Aile / Porodica.

Scena koja je privukla pažnju

Sledeće reči Leyle, koja je otkrila svoj bes u sceni u videu u seriji Aile, bile su izrazi koji su dirnuli u osećanja mnogih žena:

„Da, ljuta sam. Ljuta sam što ste me ignorisali. Ljuta sam što niste mogli da stanete na moju stranu. Zar niste juče upravo rekli Aslanu: „Razvešćeš se od Devin“, ovde u ovoj sobi? Što se mene tiče, zašto to tako ne radiš, majko. Zašto me ne ceniš? Zašto si me slepo stavila na ovaj pogrešan put? Neka vaš patrijarhalni poredak padne u zemlju, licemeri. Zar me nisi godinama ignorisala? Zar vam ne ide lako? Nemam drugog dana da živim po tvojim pravilima.”.

Upravo je ova scena privukla mnogo pažnje i još jednom pokazala naboj emocija i sjajnu glumu Canan Erguder. Tu je i pomenuti video.

NOVO - Berguzar Korel se na leto vraća na set novom serijom!

By: TV Exposed