U subotu počinje serija Kader Baglari / Sudbinske veze

Duo Serkan Cayoglu i Ayca Aysin Turan prvi put će se susresti sa publikom u subotu uveče sa svojim novim serijskim projektom pod nazivom Kader Baglari / Sudbinske veze.

U subotu počinje serija Kader Baglari / Sudbinske veze

Trejleri serije pod nazivom Kader Baglari, koja će biti emitovana 30. septembra, već neko vreme susreću publiku i izazivaju veliku pažnju.

Obožavaoci dvoje glavnih glumaca imaju ogromnu moć interakcije u okruženju društvenih mreža.

Serkan Cayoglu, koji je privukao ogromnu publiku, posebno u inostranstvu, čini se da je jedan od najpopularnijih muških glumaca nove sezone uz podršku svojih obožavalaca.

Iako su očekivanja od TV serije Kader Baglari / Sudbinske veze bila velika u okruženju društvenih mreža, postavio se znak pitanja za one koji su videli da je dan emitovanja subota.

Teški rivali

Pored serije Gonul Dagi koja je već četiri sezone veoma uspešna na ekranu TRT1, serija Kardeslerim, koja je četiri sezone okupljala vernu publiku na ATV-u, nije laka konkurencija.

Ne postoji produkcija koja je bila popularna subotom uveče već 4 sezone i uspela da se takmiči sa ove dve serije. Mnogi televizijski kanali subote uveče takođe smatraju izgubljenim danom.

Jer i Gonul Dagi i Kardeslerim su TV serije koje imaju veoma bliske pratioce, a gledanost vikendom može biti čak niža nego radnim danima.

Činjenica da će se serija Kader Baglari / Sudbinske veze emitovati subotom uveče u ovako nepovoljnom okruženju veliki je test i za Serkana Cayoglua i za njegovu partnerku Aycu Aysin Turan.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Serija Yabani / Divlji je postala jedna od najgledanijih ove sezone!

By: TV Exposed