Serenay Sarikaya o nastavku serije Aile / Porodica

Serija Aile / Porodica bila je jedna od produkcija koje su obeležile ovu sezonu. U seriji se okupila veoma uspešna ekipa glumaca, koja posebno privlači pažnju svojom pričom i snagom dijaloga.

Serenay Sarikaya o nastavku serije Aile / Porodica

Foto Credits: DiziCentral

Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya su u glavnim ulogama u seriji. Aile, koja je jedna od produkcija ove sezone u smislu kompatibilnosti uloga i glumaca, završila je prvu sezonu sa veoma uspešnim procesom od 13 epizoda.

Veliku pažnju privukle su scene Serenay Sarikaye i Kivanca Tatlituga, koje su se u publici odrazile kao da razgovaraju u normalnom životu. Za par Devin i Aslan vladalo je veliko interesovanje na društvenim mrežama.

Serenay Sarikaya je svojim uspešnim nastupom ove sezone poklonila svojim fanovima novu televizijsku seriju nakon 8 godina. Posle projekta Medcezir, o glumici, koja je obeležila sezonu sa serijom Aile / Porodica, mnogo se priča i svojim stilom.

Novo priznanje

Sarikaya, koja je osvojila nagradu “stilizovana glumica godine” na dodeli Elle Style nagrada, takođe je privukla veliku pažnju svojom dekoltiranom odećom u crnoj boji.

Glumica, koja će na leto igrati ulogu advokatice u seriji Kimler Geldi Kimler Gecti / Ko je došao ko je prošao, rekla je da se snimanje očekuje početkom jula. Glumica, koja će posle projekta Sahmaran ponovo biti pred kamerama za Netflixov projekat, pred fanovima će se pojaviti sa potpuno drugačijim ženskim identitetom sa likom advokatice Leyle.

Serenay Sarikaya je o novom projektu rekla: „Snimanje još nije počelo. Čini se da će početi početkom jula”, i dodala da je ostalo malo vremena za njenu novu seriju. Poznata glumica je dala i informacije o drugoj sezoni popularne serije Show TV-a Aile. Sarikaya je rekla:

„Druga sezona će početi u septembru. Počeće u drugoj nedelji septembra. Čim završim svoj posao na Netflixu, tu ću biti uključena.”.

NOVO - Engin Akyurek o popularnosti turskih TV serija

By: TV Exposed