Can Yaman postao zaštitno lice poznatog italijanskog brenda (FOTO)

Turski glumac Can Yaman po završetku serije Bay Yanlis, odlučio je da karijeru gradi van granica svoje zemlje. Glumac trenutno boravi u Italiji gde će raditi na seriji Sandokan, a ujedno potpisuje sve veći broj ugovora marketinške prirode.

Can Yaman postao zaštitno lice poznatog italijanskog brenda (FOTO)

Foto Credits: Riri Nano

Uz njegovu novu ljubavnu vezu sa voditeljkom Dilettom Leottom, Can je postao glavna tema mnogih medija u Italiji. Zbog svojih uloga i serija, glumac je i od ranije imao veliku bazu fanova u toj zemlji. Njegova popularnost je zaista na visokom nivou i zbog toga ni ne čude mnoge ponude za reklamiranje raznih brendova. Can Yaman je postao zaštitno lice Pyrex Orginal, poznatog italijanskog brenda odeće. Inspirisani njegovim sportskim i kežualnim stilom oblačenja, ova kompanija izabrala je baš Yamana za zaštitno lice. Podsećamo, ne tako davno, Can Yaman se pojavio i u reklamama za turski brend odeće Tudors.

Can je na svom Instagram profilu već počeo da deli objave sa proizvodima Pyrex Orginal. Fotografija koju je postavio na svoj nalog sakupila je skoro milion lajkova. Evo i objave koju je Yaman postavio na svoj Instagram profil.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

NOVO - Nasmejana Ozge Ozder i njena naslednica (FOTO)

By: Milt-TV Exposed