Mert Ramazan Demir je posebno povezan za serijom Sahmaran

Netflixova serija pod nazivom Sahmaran sastala se sa publikom 20. januara. Poznato je da je tokom jeseni snimana i druga sezona serije, čija je prva sezona ostvarila već zapažene rezultate.

Mert Ramazan Demir je posebno povezan za serijom Sahmaran

Foto Credits: Haberler

Kada je objavljivanje projekta Sahmaran / Šahmaran potrajalo i gledaocima i glumcima je bilo neprijatno, ali je konačno deljenje serije zadovoljilo one koji su željno čekali. Mert Ramazan Demir, koji je jedno od najzastupljenijih mladih imena u poslednjem periodu sa svojim likom Feritom iz serije Yali Capkini, ponovo je briljirao.

Mert Ramazan Demir, koji je imao veliki uspeh sa serijom Yali Capkini, sada je na dnevnom redu sa likom Cihana u seriji Sahmaran. Glumac je pomenuo i zanimljiv detalj. Dok je Serenay Sarikaya neko ko ne može da zamisli da hrani zmije, Mert Ramazan Demir je svoje detinjstvo proveo igrajući se sa zmijama. U emisiji koja je prikazana na TV Show-u, mladi glumac je izrazio mesto zmija u svom životu i odrastao i dao zanimljive informacije. U ovom programu je takođe otkriveno da je Mert Ramazan Demir, kojeg možete gledati kao lik Cihana u priči serije Šahmaran, u detinjstvu bio blizak sa zmijama i da ih voli. Mladi glumac je izjavio da je odrastao na selu i rekao:

„Ja mnogo volim zmije. Odrastao sam u selu u Šileu kada sam bio dete. U našem selu je bilo mnogo zmija. Nekada sam se igrao sa mnogo zmija poput brojanice.” Serenay Sarikaya je, s druge strane, objasnila da njena majka nije volela zmije i da nije želela ni da čuje njihovo ime.

NOVO - Lara Domac impresionira svojim likom u seriji Uc Kiz Kardes

By: TV Exposed