Engin Akyurek dobio veliku podršku!

Turski glumac Engin Akyurek malo koga ostavlja ravnodušnim. Ovaj glumac trenutno ima zdravstvenih problema, a podrška koju dobija je fascinantna.

Engin Akyurek dobio veliku podršku!

Foto Credits: Internet Haber

Engin Akyurek trenutno snima novi projekat. U pitanju je serija pod nazivom Kacis, koja se snima za Disney Plus digitalnu platformu. Njegova partnerka na sceni ovog projekta je Irem Helvacioglu. Njih dvoje će prema najavama od ranije glumiti ratne izveštače.

Pre nekoliko dana stigla je vest da je Engin Akyurek zaražen koronavirusom. To je potvrdio i sam glumac koji je rekao da se nalazi u karantinu, odnosno kućnoj izolaciji. Samim tim pretpostavlja se da nema neke ozbiljnije i teže simptome. Snimanje serije Kacis je nastavljeno i pored toga što glavni glumac nije prisutan. Snimaju se one scene u kojima se neće pojavljivati Enginov lik, i tako će biti sve do njegovog povratka na set. To pomalo otežava rad, ali se barem ne prekida snimanje projekta, kao što je to bio slučaj sa velikim brojem drugih serija.

Ono što je pomalo iznenadilo jeste ogromna podrška njegovih fanova sa svih strana sveta.

Hashtag sa Enginovim imenom je u samom vrhu na društvenim mrežama i to u nekoliko zemalja. Pomenuti hashtag se pojavio u 51 zemlji širom sveta, od naravno Turske, preko Kenije, Australije, Madjarske, i daleke Kanade. Fanovi su iskazali podršku ovom turskom glumcu što svakako može da ga raduje.

Svi se nadaju da će se glumac brzo oporaviti, dobiti negativan test na koronavirus i vratiti poslu.

NOVO - Mutlu Guney u seriji Oglum / Moj sin

 By: Milt-TV Exposed