Diren Polatogullari - Gluma nije samo profesija

Turski glumac Diren Polatogullari je nedavno gostovao u show-u Hakana Gencea i u njemu otkrio neke zanimljivosti o sebi. Evo šta se posebno izdvojilo.

Diren Polatogullari - Gluma nije samo profesija

Foto Credits: IMDB

Diren Polatogullari kaže da za njega gluma ne može da bude samo profesija. Polatogullari ističe da često radi bez radnog vremena i na setu provede vremena koliko malo ko provede na svom svakodnevnom poslu, što zaista i jeste istina.

Ovaj kvalitetni turski glumac kako da veruje da je veoma važno svaki lik igrati sa dostojanstvom, bez obzira kakav je. Publika često ne voli da gleda bezgrešne likove, već način na koji likovi rešavaju probleme ili stvaraju neke nove situacije.

Jednostavno, da nema problema nikom ništa ne bi bilo zanimljivo smatra Diren. Potom se osvrnuo i na svoj život van kamera.

Uvek kaže šta misli

Kada je u pitanju njegov privatan život, glumac je priznao da nekada ume da deluje bez nekog plana i taktike, ali da takodje čini i romantične gestove. Voli direktnost, uvek kaže šta misli i kako se oseća, čak i ako to možda nekada bude neočekivano i neodgovarajuće za neku situaciju.

Podsećamo, Diren Polatogullari trenutno tumači ulogu Kazima u popularnoj TV seriji Yali Capkini. Ovaj lik nije baš najpozitivniji ali se ističe raznim problemima i situacijama, pa je publici zanimljiv. To bez dileme potvrdjuje Direnove reči o glumi i likovima.

NOVO - Nova, lepa era počinje u seriji Omer

By: TV Exposed